Наставник "Ліона": дуже неприємно грати в Лізі чемпіонів без уболівальників

Головний тренер французького футбольного клубу "Ліон" Брюно Женезьйо підвів підсумки виступу команди в Лізі чемпіонів УЄФА прои донецького "Шахтаря" (2:2).

Брюно Женезьйо на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що задоволений тим, що команда змогла відігратися після 0:2, але дуже неприємно грати без уболівальників.

"Перший тайм дався нам дуже складно: суперник нас випереджав, домінував тактично і технічно. Думаю, ми були незібраними. Саме це стало нашою головною проблемою. Ми не змогли належним чином пресингувати суперника, особливо з урахуванням того, що "Шахтар" дуже комфортно почуває себе на лівому фланзі. Ми бачили, як швидко і чітко там виконувалися передачі. Після перерви ми змогли повернутися в гру і забити двічі.

Задоволений, що повернулися в гру і зрівняли рахунок. У такі моменти не так вже й легко реабілітуватися, особливо без підтримки своїх уболівальників. Природно, незадоволений тим, що не забили третій м'яч. Але не слід забувати, що у "Шахтаря" теж було багато гольових моментів.

Сподіваюся, це останній такий матч. Чесно кажучи, для мене гра без уболівальників - це не футбол, особливо в Лізі чемпіонів. Мені не сподобалося і було дуже неприємно", - цитує Женезьйо прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Фонсека: У другому таймі "Ліон" змусив "Шахтар" загубитися тактично

Як повідомляв Укрінформ, 2 жовтня в другому турі Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" не зміг втримати перевагу у два м’ячі над французьким "Ліоном". На дубль Мораеса господарі поля відповіли голами Дембеле і Дюбуа – 2:2. Чемпіон України знову завершив матч внічию і набрав два очки після двох поєдинків. Матч проходив на порожньому стадіоні "Ліона" через покарання УЄФА за поведінку французьких фанатів під час матчу Ліги Європи проти московського ЦСКА.