Олімпійські чемпіони Харлан і Торохтій відвідали "Артек"

Олімпійські чемпіони Олексій Торохтій і Ольга Харлан взяли участь у проекті НОК України "Чат з чемпіонами та лідерські якості".

Олімпійський чемпіон з важкої атлетики Олексій Торохтій і олімпійська чемпіонка з фехтування, срібна та дворазова бронзова призерка Олімпіади Ольга Харлан 13 вересня завітали до МДЦ "Артек", щоб поспілкуватися з дітьми, відповісти на їхні запитання та надихнути на перемоги у фіналі змагань "Олімпійське лелеченя-2018", який зараз проходить у Києві. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Олексій Торохтій та Ольга Харлан тепло привітали учасників всеукраїнського фіналу та побажали їм впевнено йти до цілей, які вони ставлять перед собою.

"Бажаю кожному з вас мріяти. Адже мрії обов'язково здійснюються. Однак для цього треба наполегливо працювати", - зазначила Ольга Харлан.

"Ви думаєте, я ніколи не хотів залишити спорт? У дитинстві казав собі, що кидаю, після кожного тренування. Однак зранку прокидався, збирався з силами та знову йшов уперед. Варто лише спробувати спорт, і ви вже не уявлятимете своє життя без нього", - сказав Олексій Торохтій.

Читайте також: Гутцайт: Харлан – не робот, вона втомилася за останні роки

На завершення заходу, кожна з 25 команд-учасниць мала змогу сфотографуватися з відомими олімпійцями та навіть приміряти чемпіонську медаль, яку привезла з собою Ольга Харлан.