Шевченко і Протасов візьмуть участь у церемонії вручення нагород ФІФА-2018

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко та перший віце-президент ФФУ Олег Протасов візьмуть участь у роботі Конференції ФІФА в Лондоні.

Конференція ФІФА розпочне свою роботу 23 вересня і буде присвячена аналізу останнього чемпіонату світу. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Головними темами для обговорення та широкої дискусії стануть: нові тенденції в розвитку тактики, техніки та фізичних кондицій; порівняння минулої світової першості з попередніми; особливості суддівства з урахуванням роботи системи VAR.

Окрім конференції, делегати зможуть відвідати спеціальні зустрічі, які організовуватимуть регіональні футбольні конфедерації, зокрема УЄФА. Їхньою головною метою буде всебічний аналіз впливу чемпіонату світу на розвиток футболу в різних регіонах планети. 

Читайте також: Павелко: ФФУ придбає 2-3 комплекти VAR і протестує їх

Крім того, учасники Конференції ФІФА запрошені на церемонію The Best FIFA Football Awards 2018, яка відбудеться також у столиці Великої Британії 24 вересня. На ній будуть визначені кращі гравці та тренери року за версією ФІФА.