Гусєв може повернутися у "Динамо"

Футболіст Олег Гусєв, відомий за  виступами у київському  "Динамо" та збірній Україні, має намір продовжити кар’єру у своєму колишньому клубі.

Про це він повідомив у Сумах під час відвідин місцевого футбольного центру "Барса" в рамках святкування Дня міста, де він розпочинав свій спортивний шлях і наразі є його Почесним громадянином.

"За кілька днів маю підписати контракт із "Динамо",  де тренуватиму команду U-21", - зазначив Гусєв.

Легенда київської команди висловив вдячність керівництву міста та області за створення сумського футбольного центру, а «барсятам» побажав докладати максимум зусиль для того, щоб стати відомими футболістами, впевнено йти до мети, і вірити у здійснення мрій.

"Потрібно створювати муніципальний клуб, який базуватиметься на вихованцях сумської футбольної школи. Багато випускається молодих спортсменів, а команд майстрів у Сумській області майже не залишилося. Сумським футболістам важко розвиватися у місті або області. А так буде своя команда спочатку другої ліги, а згодом, вже з набутим досвідом, і першої. Обов’язково у складі повинна бути переважна більшість сумських футболістів та декілька київських або дніпровських", - зауважив під час зустрічі з керівництвом міста, громадськістю, тренерами та вихованцями ФЦ "Барса" Олег Гусєв, поділившись при цьому секретами особистого успіху, що найбільше цікавило юних футболістів.

Читайте також: Хацкевич: Рішення про відставку не приймаються одразу після гри

Міський голова Сум Олександр Лисенко запевнив, що в обласному центрі підтримують футбол : "Міська рада має бажання і реальні наміри вирішувати назрілі питання та підтримувати цей вид спорту. Ми щиро хочемо, щоб у Сумах був футбол і приносив хороші результати. Саме для цього ми активно підтримуємо футбольну спільноту міста, а також відбудовуємо спортивні майданчики", - зауважив мер.

Керівництво міста подякувало Олегу Гусєву за візит і відзначило його Подякою міського голови.