Хацкевич: Рішення про відставку не приймаються одразу після гри

Хацкевич: Рішення про відставку не приймаються одразу після гри

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував ймовірність своєї відставки після поразки команди від львівських "Карпат" (0:2).

Олександр Хацкевич в ефірі програми "Профутбол" на телеканалі "2+2", зокрема, пояснив, що мав на увазі, коли сказав на післяматчевій прес-конференції про "правильно прийняте рішення".

"У першу чергу, потрібно навчитися тримати удар. Це перша поразка в чемпіонаті. Так, важко це прийняти, але все одно такі рішення не приймаються відразу після гри. Це все ми з президентом обговоримо пізніше. Як я сказав на прес-конференції, найголовніше - щоб наше рішення пішло на користь клубу. Все інше - це емоції після гри. Може, десь неправильно поставив наголос. Хлопці підтримують мене. Є час подумати, все спокійно обговорити. Поговорили з хлопцями після гри. Їх підтримка для мене дуже важлива. Я їм подякував за той час, який ми зараз відпрацювали. Тепер вони переключаться на ігри збірних, а далі все в наших руках. Повторюся, потрібно вміти тримати удар. Слава Богу, у нас із президентом є взаєморозуміння. Після вдалих або невдалих матчів ми краще зв'яжемося з ним тільки після того, як ніч переспимо зі своїми думками", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Нагадаємо, 2 вересня  "Динамо" поступилося в домашньому матчі 7-го туру УПЛ "Карпатам" з рахунком 0:2. Після поєдинку гравці вибачилися перед уболівальниками за провалений матч.

Читайте також: Після поразки від «Карпат» Хацкевич заговорив про відставку

Відео розмови динамівців з уболівальниками після матчу:

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич після поразки в цьому матчі натякнув на відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-