Футболістів "Львова" готують до матчу з "Шахтарем" Борзенко і Гребенюк

Футболісти клуба "Львів" готуються до поєдинку 5 туру УПЛ проти донецького "Шахтаря" під керівництвом Сергія Борзенка та Тараса Гребенюка.

У середу, 15 серпня, гравці футбольного клубу "Львів" у межах підготовки до майбутнього домашнього матчу із донецьким "Шахтарем" провели ранкове тренування на базі у Винниках. Про це повідомляє прес-служба ФК "Львів".

"Тренувальна сесія "синьо-золотих левів", яку проводив тренерський штаб на чолі з Сергієм Борзенком та Тарасом Гребенюком, складалася з бігових вправ, гри у квадратах і безпосередньо футболу із виконанням різноманітних завдань. Окремий акцент гравці львівської команди робили на подачах з флангу і завершенні атак", - йдеться в повідомленні.

"Команда готується до наступного матчу чемпіонату України. Потрібно з максимальною самовіддачею виходити на футбольне поле і давати бій "Шахтарю". Хлопці сконцентровані на тому, щоб показати гідну гру та досягти позитивного результату", – прокоментував підготовку Сергій Борзенко.

Читайте також: Паулу Фонсека проведе свій сотий матч на чолі "Шахтаря"

Нагадаємо, головний тренер ФК "Львів" бразильський фахівець Жілмар звільнився 14 серпня через невідповідність посаді - не мав відповідної тренерської ліцензії для роботи в УПЛ. Матч ФК "Львів" – "Шахтар" (Донецьк) 5-го туру УПЛ відбудеться 18 серпня і розпочнеться на львівському стадіоні "Україна" о 17.00.