Паулу Фонсека проведе свій сотий матч на чолі

Паулу Фонсека проведе свій сотий матч на чолі "Шахтаря"

Фото
Укрінформ
Поєдинок "Львів" – "Шахтар" 5-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги стане 100-м для Паулу Фонсеки на чолі донецької команди.

Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" 45-річний португальський фахівець Паулу Фонсека проведе 18 серпня свій 100-й матч на чолі клубу. Поєдинок "Львів" – "Шахтар" відбудеться у Львові і розпочнеться о 17.00. Про це повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

"Фонсека проведе 100-й матч на чолі "Шахтаря". Цікаво, що дебют португальського фахівця в чемпіонатах України також відбувся у Львові: 22 липня 2016 року "гірники" на "Арені Львів" розгромили "Зірку" з рахунком 4:1. Більш того, абсолютно всі 16 поєдинків при Паулу в цьому місті завершилися на користь його підопічних", - йдеться в повідомленні.

"Шахтар" розпочав тиждень з тренування в Святошино і займався за вже звичною програмою. Одна група гравців відновлювала кондиції після проведеного матчу, а друга отримала більше навантаження і часу на полі. Відзначимо, що Сергій Кривцов готується до майбутнього поєдинку зі "Львовом" у повну силу.

Читайте також: "Шахтар" провів офіційну фотосесію, присвячену початку сезону-2018/19

Фото тренування футболістів "Шахтаря":

"Шахтар" готується до поєдинку 5 туру УПЛ проти "Львова". 15 серпня 2018 року/Фото: ФК "Шахтар"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-