Футболісти "Славії" сподіваються перервати серію "Динамо" без пропущених м’ячів

Півзахисник празького футбольного клубу "Славія" Ян Сікора поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу проти київського "Динамо".

Ян Сікора на передматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що у "Динамо" тактично підготовлена команда і великий досвід гри в єврокубках, але у "Славїї" сподіваються, що зможуть перервати серію ігр "Динамо" без пропущених м’ячів. 

"Ми дивилися і досить детально розібрали суперника і підготувалися до гри. Фаворитами себе не відчуваємо. У "Динамо" великий досвід гри в єврокубках. Потрібно ставитися до суперника зі спортивною повагою. Будь-який позитивний результат нас задовольнить.

"Динамо" в цьому сезоні ще не пропускало? На нас це не тисне. Сподіваємося, що ми перервемо їх серію і заб'ємо. Це добре підготовлена ​​тактично команда. У нас досвідчена команда з досвідченими гравцями, тому хвилювання бути не повинно. Це важлива гра, але ми не відчуваємо якогось тиску. Ми повинні показати свій найкращий футбол", - цитує Сікору dynamomania.com

Нагадаємо, 7 серпня футболісти київського "Динамо" зіграють у Празі перший матч 3-го кваліфай-раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти чеської "Славії". Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Англії на чолі з 39-річним Крейгом Поусоном. поєдинок "Славія" - "Динамо" розпочнеться на 21-тисячній "Еден Арені" о 20.30. Усі квитки на "Еден Арену", яка вміщує 20 800 глядачів, вже продані. Офіційний сайт чехів повідомляє, що залишилося лише 200 квитків для вболівальників "Динамо".

Читайте також: "Динамо" випробувало "Еден Арену" в Празі перед матчем зі "Славією"

Матч у відповідь відбудеться у Києві 14 серпня на НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 19.30.