"Динамо" випробувало "Еден Арену" в Празі перед матчем зі "Славією"

Відео
Укрінформ
Футболісти київського футбольного клубу "Динамо" випробували смарагдовий газон стадіону "Еден Арена", де сьогодні ввечері відбудеться гра проти празької "Славії".

В рамках тренування 6 серпня після регламентної прес-конференції гравці зробили невелику пробіжку, розминку і розтяжку. Про це повідомляє прес-служба ФК "Динамо".

У першій частині заняття динамівці також попрацювали в парах з фішками і пограли в квадрат. Було помітно, що гравці займаються з хорошим настроєм, з азартом і задоволенням.

Відео тренування на "Еден Арені":

Нагадаємо, 7 серпня футболісти київського "Динамо" зіграють у Празі перший матч 3-го кваліфай-раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти чеської "Славії". Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Англії на чолі з 39-річним Крейгом Поусоном. поєдинок "Славія" - "Динамо" розпочнеться на 21-тисячній "Еден Арені" о 20.30.

Усі квитки на "Еден Арену", яка вміщує 20 800 глядачів, вже продані. Офіційний сайт чехів повідомляє, що залишилося лише 200 квитків для вболівальників "Динамо". З огляду на ажіотаж і важливість матчу, організатори радять приходити завчасно, адже вхід на стадіон буде відкритий за півтори години до стартового свистка. Вболівальники киян зможуть придбати квитки в касі, що знаходиться біля входу №3. Продажі почнуться за дві години до початку гри, а саме о 17:30 за місцевим часом.

Читайте також: "Динамо" у складі 22 футболістів вирушило до Праги на матч проти "Славії"

Матч у відповідь відбудеться у Києві 14 серпня на НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-