Українська тенісистка Цуренко знялася з Ролан Гаррос через рідкісну травму

Друга "ракетка" України тенісистка Леся Цуренко розповіла про пошкодження, через яке достроково завершила виступ на турнірі серії Grand Slam - Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу Ролан Гаррос у Парижі.

Леся Цуренко, зокрема, поділилася результатами обстеження, яке відбулося сьогодні, 5 червня.

"Це був якийсь незручний рух, швидше за все, якийсь дуже маленький м'яз всередині таза. Мені сказали, що це дуже-дуже рідко таке буває, що отримуєш травму таких м'язів. У Парижі я залишаюся тільки на один день. Погоду ще обіцяють дощову, але начебто не зараз. МРТ мені призначили дуже швидко. І ось, я отримала результати: там невеликий надрив внутрішнього м'яза, дуже рідкісна травма. Але це займе максимум тиждень, так що відносно все добре", - сказала Цуренко в коментарі btu.org.ua

Читайте також: Цуренко через травму не дограла матч з Мугурусою за крок від чвертьфіналу Ролан Гаррос

Українська тенісистка подякувала всім за слова підтримки у своєму twitter. 

Нагадаємо, 4 червня друга "ракетка" України Леся Цуренко отримала травму на старті поєдинку четвертого кола проти іспанки Гарбінє Мугуруси на другому в сезоні турнірі серії Grand Slam - Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу Ролан Гаррос у Парижі із загальним призовим фондом 36 млн євро. Після медичної паузи Леся Цуренко повернулася на майданчик, але за підсумками всього двох геймів завершила виступ.