Найбільше навантаження на правоохоронців буде на шляху фанатів ЛЧ УЄФА – МВС

Найбільше навантаження на правоохоронців буде під час супроводу фанатів Ліги чемпіонів УЄФА до НСК «Олімпійський» у Києві. 

На місцях працюватимуть оперативно-тактичні групи, вибухотехніки, кінологи, антиконфліктні групи та мобільні поліцейські центри. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час інспектування ситуаційного центру поліції м. Києва, інформує прес-служба МВС.

«Успіх нашої роботи під час забезпечення публічного порядку в ході фіналу Ліги чемпіонів залежить від злагодженої роботи всіх підрозділів. Ключовим в цьому процесі є ситуаційний центр поліції міста Київ. Туди передаватиметься вся інформація, починаючи з часу прибуття команд та вболівальників. У ньому, окрім правоохоронців, будуть представники Департаменту комунікації МВС для оперативного інформування медіа та представники Департаменту міжнародного співробітництва МВС для зв'язку з міжнародними партнерами та посольствами», - зазначив Яровий.

Він також зауважив, що основне навантаження на правоохоронців буде під час супроводження фанів Ліги чемпіонів до місця проведення фінального матчу - НСК «Олімпійський».

«По маршруту пересування фанів працюватимуть всі правоохоронні підрозділи: оперативно-тактичні групи, вибухотехніки, кінологи, антиконфліктні групи, велопатруль та мобільні поліцейські центри», - додав Яровий.

Читайте також: У поліції Києва назвали основні ризики під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Зі свого боку київський міський голова Віталій Кличко відзначив високий рівень підготовки правоохоронців до масових заходів.