Футбол: Ярмоленко відзначився голом у товариському матчі "Боруссії"

Форвард дортмундського футбольного клубу "Боруссія" Андрій Ярмоленко відзначився голом у товариському матчі проти "Цвіккау" (4:4).

Футболіст збірної України Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі товариського поєдинку "Боруссії" проти представника третьої німецької ліги "Цвіккау". Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Дортмундці в цій зустрічі виступали в експериментальному поєднанні футболістів. Матч закінчився з рахунком 4:4, а автором одного з голів став Андрій Ярмоленко. Український футболіст забив на 60-й хвилині матчу і встановив проміжний рахунок 2:2. До цього він записав на свій рахунок ще й результативну передачу. Ярмоленко відіграв у цьому поєдинку 61 хвилину.

Всього в цьому сезоні Андрій Ярмоленко провів у складі дортмундської "Боруссії" 26 офіційних матчів, в яких забив 6 м’ячів та здійснив 6 результативних передач.

Читайте також: Ярмоленко влітку може залишити "Боруссію" - Bild

Днями німецьке видання Bild повідомило, що 28-річний український футболіст Андрій Ярмоленко не виправдав очікувань дортмундського клубу і влітку може залишити клуб.