УЄФА зробив заяву щодо інциденту із замахом на життя уболівальника "Ліверпуля"

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зробив заяву щодо інциденту зі спробою вбити людину перед матчем "Ліверпуль" – "Рома" (5:2) півфіналу Ліги чемпіонів.

УЄФА заявив, що "глибоко вражений" через "мерзенний напад", в результаті якого уболівальник "Ліверпуля" виявився в критичному стані перед матчем півфіналу Ліги чемпіонів з "Ромою". Про це повідомляє footballua.tv

УЄФА заявив, що після повних звітів щодо інціденту прийме рішення про можливі дисциплінарні звинувачення.

"УЄФА глибоко вражений брудною атакою, яка сталася перед матчем "Ліверпуля" проти "Роми", і наші думки з жертвою і його сім'єю. Особам, які вчинили цю ганебну атаку, немає місця у футболі і навколо нього, і ми віримо, що влада буде гранично серйозною. УЄФА чекає на отримання повних звітів, перш ніж прийматиме рішення про можливі дисциплінарні звинувачення", - йдеться в заяві УЄФА.

Читайте також: Наставник "Ліверпуля" висловив невдоволення пропущеними м’ячами від "Роми"

Нагадаємо, що два уболівальники італійського футбольного клубу "Рома" були заарештовані за підозрою в спробі вбити 53-річного чоловіка незадовго до початку поєдинку з англійським "Ліверпулем"  в рамках першої зустрічі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.