Даріо Срна хоче закінчити кар'єру на футбольному полі

Капітан донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна розповів про своє майбутнє після закінчення терміну дискваліфікації.

"У 2009 році я заявив, що хочу закінчити кар'єру на "Донбас Арені". Швидше за все, цього не станеться. Я готовий дати дорогу молодим футболістам. Я вважаю, що прийняв рішення, яке влаштує всіх. Оберу для себе і клубу оптимальний варіант. Я обіцяв усім, що футбольну кар'єру закінчу на полі. Я заслужив на це.

Ви знаєте, що для мене "Шахтар" - перший і останній клуб у житті. Але в такому чемпіонаті треба поступатися дорогою молодим футболістам. Для мене існує тільки "Шахтар". Після завершення кар'єри я себе пов'язую з "Шахтарем". Люблю відповідальність, люблю адреналін. Не виключаю, що стану тренером. Ніхто не знає, що буде завтра. Можливо, можу очолити і збірну Хорватії. У мене вже є ліцензія. Але спочатку я хочу вирішити своє майбутнє і закінчити кар'єру на футбольному полі, як і обіцяв батькові", - цитує Срну footballua.tv

Читайте також: WADA не подаватиме апеляцію на рішення по дискваліфікації Даріо Срни

Нагадаємо, Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) залишило в силі рішення Національного антидопінгового центру України (НАДЦУ) щодо дискваліфікації Даріо Срни на 17 місяців за вживання допінгу. Термін дискваліфікації почався з дати взяття проби - 22 березня 2017 року. Відповідно, Даріо Срна зможе повернутися на поле 22 серпня 2018 року, а до тренувань з командою - за два місяці до закінчення терміну відсторонення, тобто 22 червня 2018 року. Контракт Даріо Срни з "Шахтарем" закінчується 30 червня 2018 року. 

Фото: Shakhtar.com