WADA не подаватиме апеляцію на рішення по дискваліфікації Даріо Срни

WADA не подаватиме апеляцію на рішення по дискваліфікації Даріо Срни

Укрінформ
Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) залишило в силі рішення Національного антидопінгового центру України (НАДЦУ) щодо дискваліфікації Даріо Срни на 17 місяців за вживання допінгу.

"Агентство WADA вирішило не апелювати у цій справі. Проте, національна антидопінгова організація і ФІФА мають право скористатися апеляцією, якщо це дозволяє зробити дедлайн у подачі апеляції", - повідомили у WADA на запит "Футбол 24".

На рішення української інстанції могла бути подана апеляція до Спортивного арбітражного суду в швейцарській Лозанні (CAS), але поки невідомо, чи скористалася хоча б одна сторона справи, наприклад, ФІФА, цим правом апеляції. WADA відзначило, що воно таким правом не скористалося.

Нагадаємо, капітан донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна був дискваліфікований НАДЦУ на 17 місяців за позитивний допінг-тест. Термін дискваліфікації почався з дати взяття проби - 22 березня 2017 року. Відповідно, Даріо Срна зможе повернутися на поле 22 серпня 2018 року, а до тренувань з командою - за два місяці до закінчення терміну відсторонення, тобто 22 червня 2018 року.

Читайте також: Рішення WADA щодо дискваліфікації Срни оприлюднять цього тижня

Зазначимо, що контракт Даріо Срни з "Шахтарем" закінчується 30 червня 2018 року. Про його продовження поки не повідомлялося.

Фото: Shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-