Комітет арбітрів ФФУ визнав, що гол Вербича "Зорі" зарахували помилково

Відео

Комітет арбітрів ФФУ визнав, що м’яч півзахисника київського футбольного клубу "Динамо" Беньяміна Вербича "Зорі" (4:0) був забитий з офсайда і не був би зарахований, якби працювала система відеоповторів.

"50 хв. Йдеться про епізод, коли асистенту арбітра забракло концентрації − він не помітив положення гравця №7 господарів (Вербича), який впав на газон. Після відскоку м’яча від воріт гостей, гравець №7 господарів піднімається з газону і, використовуючи вигоду у вигляді власного положення поза грою, що передувало удару, забиває м’яч не за правилами. Цей гол не мав бути зарахований і, якби була застосована система відеоповторів, то такий гол було б відмінено", - повідомляє офіційний сайт Комітету арбітрів Федерації футболу України (ФФУ). 

Відео голу Вербича:

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" з рахунком 4:0 обіграли 7 квітня луганську "Зорю" у стартовій зустрічі 26-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. 

Читайте також: Футбол: "Динамо" забило чотири "сухі" м'ячі у ворота "Зорі"

М'ячі на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського забили Микита Бурда (13-та хвилина), Беньямін Вербич (51), Артем Бесєдін (54) та Віктор Циганков (88). 

Фото: fcdynamo.kiev.ua