Футбол: сьогодні жіноча збірна України випробує газон стадіону "Станові"

Національна жіноча збірна України з футболу проведе сьогодні офіційне тренування та випробує газон стадіону "Станові", на якому 5 квітня гратиме проти збірної Хорватії.

Жіноча збірна України з футболу у передмісті Задара продовжує підготовку до кваліфікаційного матчу чемпіонату світу-2019 проти збірної Хорватії. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Вранці 4 квітня українські футболістки провели теоретичне заняття, на якому разом із тренерським штабом розбирали сильні та слабкі сторони найближчого суперника. О 16.30 за місцевим часом українська команда проведе офіційне тренування та випробує газон стадіону "Станові". 

На матчі жіночих збірних Хорватії та України, який відбудеться в Задарі 5 квітня о 18.00 за київським часом, працюватиме норвезька бригада арбітрів на чолі з Марте Сере, а допомагатимуть їй Елізабет Торесен та Моніка Локкеберг. Четвертий арбітр - Мая Петравіч з Хорватії.

Зазначимо, що збірна України після двох зіграних матчів має у своєму активі чотири залікових пункти та посідає третю сходинку у кваліфікаційній групі ЧС-2019. Хорватія має на два бали менше, щоправда, відіграла вже у чотирьох поєдинках.  

Читайте також: Калініна: В українських футболісток є достатньо ресурсу, щоб перемогти "картатих"

Фінальна частина чемпіонату світу з футболу серед жіночих команд пройде у 2019 році у Франції. Відповідно до регламенту турніру до вирішального етапу напряму потрапляють переможці семи відбірних груп європейської кваліфікації. Чотири кращі збірні, що посядуть друге місце, зіграють в матчах плей-офф. Ця стадія складатиметься з двох раундів по два поєдинки і визначить ще одного учасника фінальної частини ЧС від Європи. Таким чино, українські футболістки мають шанси поїхати до Франції.