Рішення WADA щодо дискваліфікації Срни оприлюднять цього тижня

Цього тижня стане відоме рішення WADA щодо дискваліфікації захисника донецького футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срни.

Орієнтовно 4-5 квітня Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) дасть свою відповідь щодо терміну дискваліфікації захисника "Шахтаря" Даріо Срни. Про це повідомляє Tribuna.com,

Згідно з процедурою, рішення Українського антидопінгового центру було передано WADA. WADA може прийняти рішення українського органу або подати апеляцію, не погодившись з рішенням колег про термін дискваліфікації або з тим, з якого моменту слід вважати старт дискваліфікації.

Нагадаємо, Український антидопінговий центр прийняв рішення дискваліфікувати Даріо Срну на 17 місяців у зв'язку з наявністю в його організмі заборонених речовин. Термін дискваліфікації, за рішенням українського антидопінгового центру, обчислюватимуть із дня забору проби, тобто з 22 березня 2017 року. В такому випадку, термін дискваліфікації хорвата спливає 22 серпня 2018 року. До тренувань гравець може приступити 22 червня.

Читайте також: Даріо Срна покараний за допінг на 17 місяців

Зазначимо, що контракт Даріо Срни з "Шахтарем" закінчується 30 червня 2018 року. Про його продовження поки не повідомлялося.

Фото: Shakhtar.com