Олег Верняєв: Росіяни пропонували $5 тисяч зарплати за зміну громадянства

Відео

Олімпійський чемпіон український гімнаст Олег Верняєв розповів про "золоті гори", які йому пропонували за зміну громадянства на російське.

"Перші змінити громадянство пропонували азербайджанці, ще в Лондоні після 2012 року. Потім включилися росіяни. конкретно все по поличках розклали. 5 тисяч зелені від регіону зарплати, будь-який інститут, квартиру мені відразу, батькам - працевлаштування. Ну, і плюс ще від Федерації зарплату.

В Україні я заробляю 1000 доларів, це при тому, що олімпійський чемпіон. Це все, вище вже нема куди. Зарплата і олімпійська стипендія, яку ще має наш Президент підтвердити", - сказав Верняєв в інтерв’ю "ОТДУШИВДУШУ".

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, титулований український гімнаст Олег Верняєв цілий рік відновлюватиметься після травми і пропустить цей сезон. Спортсмен переніс заплановане хірургічне втручання.

Читайте також: Олегу Верняєву прооперували ногу і плече

Травми не дозволили Верняєву вдало виступити на чемпіонаті світу в Монреалі. Він вважався одним з головних фаворитів турніру, однак українець обмежився "сріблом" у вправах на брусах, а багатоборство несподівано провалив.