ФК "Динамо" спростовує наявність у нього проблем з боргами

Київський футбольний клуб "Динамо" спростував у четвер, 2 жовтня, інформацію про наявність у нього боргів, які могли б призвести до санкцій з боку УЄФА.

В опублікованій на своєму офіційному сайті заяві ФК "Динамо" заявляє, що поширена 1 жовтня інформація заступника директора центру ліцензування ФФУ Сергія Задирана про приховування київським клубом наявності заборгованостей перед процедурою атестації на єврокубковий сезон є явним спотворенням фактів. 

"У цій інформації грубо порушені принципи конфіденційності, які щорічно фіксуються в угоді й "підписуються" між клубами та ФФУ", - зазначається у заяві "Динамо".

 У зв'язку з цим столичний клуб звернувся до керівника фінансового моніторингу та відповідності фінансової стабільності УЄФА Пабло Родрігеса відносно ситуації, що склалася. У листі-відповіді Родрігес зазначив, що стосовно "Динамо" справа не порушувалася і що представлені клубом документи для атестації підтверджують своєчасне виконання платіжних зобов'язань.

Читайте також: Де дивитися матчі "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи УЄФА

Нагадаємо, останнім часом в ЗМІ з'являлася інформація щодо заборгованостей київського "Динамо" відносно трансферів футболістів команди Александара Драговича, Дерліса Гонсалеса та Йосипа Пиварича.