Бернард: "Шахтар" зацікавлений у контракті, але є інтерес і з боку інших клубів

Атакуючий півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Бернард розповів Sportv про ситуацію з можливим продовженням контракту і про інтерес з боку інших клубів.

"Важко говорити про майбутнє. "Шахтар" зацікавлений в продовженні контракту, але є інтерес і з боку інших клубів. Думаю, що прийшов час добре подумати. Ця ситуація при будь-якому розвитку подій - продовження контракту або трансфер - зачіпає багатьох людей: моїх друзів, батьків, агентів. Тому потрібно зберігати спокій і вибрати найкращий варіант. Не думаю, що футболіст повинен розкривати таку інформацію. Інтерес до мене є визнанням моїх заслуг в "Шахтарі", але я навіть не знаю назви клубів, цим займається агент. Я лише зосереджений на виконанні контракту.

Перші три сезони в "Шахтарі" були складними, траплялися конфлікти з колишнім тренером (Мірчею Луческу – ред.). Але з моменту приходу Паулу Фонсеки я зміг зосередитися на футболі і стати гравцем стартового складу. Сподіваюся, цей чудовий момент триватиме й надалі", - цитує Бернарда Sport Arena.

Нагадаємо, що у минулому сезоні Бернард провів 36 матчів за "Шахтар" у всіх турнірах, забив 7 м’ячів і зробив 4 результативні передачі. У поточному сезоні на його рахунку 4 голи і 1 передача в 14 іграх.

Читайте також: Бернард: Камбек "Шахтаря" вдався завдяки чудовій роботі, яку провів Фонсека

Діюча угода 25-річного футболіста закінчується влітку 2018-го року, раніше клуб вже пропонував обговорити її продовження.

Фото: shakhtar.com