Де дивитися матчі "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи УЄФА

Футболісти київського "Динамо" та луганської "Зорі" проведуть у четвер, 19 жовтня, поєдинки третього туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Матч "Динамо" із швейцарським "Янг Бойз" на столичному НСК "Олімпійський" о 22.05 покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 2", а поєдинок "Зорі" з німецькою "Гертою" на "Арені Львів" о 20.00 транслюватиме "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: прогнозисти вірять в "Динамо", але не в "Зорю"

Шляхи "Динамо" та "Янг Бойз" влітку перетнулися у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів УЄФА. "Біло-сині" виграли на своєму полі (3:1), але потім поступилися в Берні (0:2) і вилетіли за правилом виїзного голу.

Виступ у груповому турнірі Ліги Європи "Динамо" розпочало вольовими перемогами над албанським "Шкендербеу" у Києві (3:1) та сербським "Партизаном" у Белграді (3:2).

"Янг Бойз" у свою чергу зіграв внічию з "Партизаном" і "Шкендербеу" з однаковим рахунком 1:1.

Гру "Динамо" - "Янг Бойз" обслуговуватимуть фінські судді на чолі з Маттіасом Гестраніусом.

Турнірне становище у групі B: "Динамо" - 6 очок, "Янг Бойз" - 2, "Партизан" - 1, "Шкендербеу" - 1.

***************

"Зоря" стартувала у Лізі Європи домашньою поразкою від шведського "Естерсунда" (0:2), після чого команда Юрія Вернидуба сенсаційно обіграла в Більбао іспанський "Атлетик" (1:0).

"Герта" у двох перших турах не забила жодного м'яча. Підопічні угорця Паля Дардаї у Берліні розійшлися миром з "Атлетико" і мінімально програли в Естерсунді (0:1).

Зустріч у Львові "Зоря" - "Герта" довірили судити бригаді арбітрів із Ізраїля, яку очолює Ліран Ліані.

Турнірне становище у групі J: "Естерсунд" - 6 очок, "Зоря" - 3, "Атлетик" - 1, "Герта" - 1.