Ліга Європи УЄФА: прогнозисти вірять в

Ліга Європи УЄФА: прогнозисти вірять в "Динамо", але не в "Зорю"

Укрінформ
У четвер, 19 жовтня, на футбольних полях континенту пройдуть поєдинки 3-го туру групового етапу Ліги Європи. Свої матчі зіграють і два українські клуби: київське "Динамо" приймає швейцарську команду "Янг Бойз", а луганська "Зоря" - німецьку "Герту".

Букмекери своїми котируваннями дають зрозуміти, що вважають безумовним фаворитом "Динамо", а шанси на успіх у берлінців вище, ніж у луганчан, повідомляє Укрінфрм.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill ставки на перемогу динамівців приймає з коефіцієнтом 1,70. Аналогічний показник на успіх "Янг Бойз" становить 5,00, нічия оцінюється в 3.60.

Характерно, що "Динамо" нинішнього сезону зустрічається зі швейцарськими "молодими хлопцями" вже утретє. На жаль, саме ця команда зупинила шлях українського клубу до групового турніру Ліги чемпіонів. Тепер у підопічних Олександра Хацкевича є прекрасна нагода відновити реноме.

Щоправда, підходять кияни до цього матчу далеко не ідеальному психологічному стані, оскільки не можуть перемогти в трьох поспіль матчах чемпіонату України. В останній грі навіть програли аутсайдеру турнірної таблиці - одеському "Чорноморцю". Словом, зустріч зі швейцарцями важлива для Хацкевича з усіх точок зору.

Поєдинок, який розпочнеться на НСК "Олімпійський" о 22.05, обслуговуватиме бригада суддів з Фінляндії. Головний арбітр - Маттіас Гестраніус, асистенти - Ян-Петер Аравірта і Мікко Алакаре, додаткові асистенти - Антті Мунукка та Денніс Анта.

Турнірне становище у групі В Ліги Європи: "Динамо" - 6 очок, "Янг Бойз" - 2, "Партизан" (Сербія) - 1, "Скендербеу" (Албанія) - 1.

На перемогу "Зорі" ставки мають коефіцієнт 4,00, на нічию - 3,10, на успіх "Герти" - 2,05.

Отже, луганчан записали до аутсайдери. Ці прогнози, як зазначив головний тренер українського клубу Юрій Вернидуб, можуть не виправдатися. В одному з інтерв'ю він сказав: "На мій погляд, "Герта" і "Атлетик" залишаються фаворитами нашої групи. Берлінці програли "Шальке", тому приїдуть злими. Ми ж будемо робити все для того, аби завдяки командній гри, характеру досягти позитивного результату. Тим більше, що граємо вдома".

Читайте також: Дубль Бернарда приніс "Шахтарю" перемогу над "Феєноордом" у Лізі чемпіонів

Матч розпочнеться на "Арені Львів" о 20.00. На грі працюватимуть судді з Ізраїлю. Головний арбітр - Ліран Ліані, "лайнсмени" - Давид Еліас Бітон та Двір Шимон, додаткові асистенти - Ерез Папір та Менаше Масіах.

Група J: "Естерсунд" (Швеція) - 6 очок, "Зоря" - 3, "Герта" - 1, "Атлетик" (Іспанія) - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-