Ярмоленко: Нас рано записувати в лідери, Хорватія не дограла свій матч

Матч Хорватія – Косово дограють сьогодні о 15:30. 

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко прокоментував перемогу у відбірковому матчі ЧС-2018 над збірною Туреччиною (2:0). Про це він розповів сайту «Команда №1».

«Ми розберемо минулу гру, тренери вкажуть нам на помилки, без яких не минає жоден матч, і на основі цього будемо готуватися до гри в Ісландії. Там  збірній України також потрібна перемога, якщо ми хочемо досягти максимального результату в групі. Зараз розпал сезону, сил достатньо, щоб на одному рівні проводити поєдинки через два дні на третій.

Багато в чому це перемога нашого тренерського штабу, оскільки правильно обрали тактику на збірну Туреччини. Після перерви турки трохи вирівняли ситуацію на полі. Просто ми діяли по рахунку. Навіщо ризикувати, якщо в запасі є два м'ячі?

Читайте також: Голи сумнівні, але перемога 100%

Хорватії не дограли матч з Косово, тому рано нас записувати в лідери. А взагалі у нас одна з найскладніших відбіркових груп. У нас багато сильних команд, і всі вони хочуть потрапити на чемпіонат світу. Ми ще нічого не вирішили, тому готуємося до гри найсерйознішим чином», - сказав Ярмоленко.

Додамо, що матч між Хорватією і Косово дограють сьогодні. Зустріч призупинили на 27-й хвилині за рахунку 0:0 і відклали через сильний дощ. Поле стадіону «Максимір» у Загребі виявилося непридатним для проведення матчу. Сьогодні прийняли рішення, що матч дограють о 15:30.

Нагадаємо, що в турнірній таблиці групи I збірна Хорватії відстає від лідера - збірної України на одне очко.