Караваєв тренується в дублі «Шахтаря» і досі не знає де гратиме в цьому сезоні

Півзахисник хоче перейти в амбітний клуб. 

Півзахисник «Шахтаря» Олександр Караваєв вже довгий час не може визначитися зі своїм майбутнім. Головний тренер донецького клубу Паулу Фонсека поки не побачив колишнього лідера «Зорі» в своїй команді, але і новий клуб для Караваєва поки не підшукали. Про це повідомляє Sport Arena.

«На даний момент нічого не можу сказати точно про продовження кар'єри. Все вирішується «Шахтарем», клуб повинен прийняти рішення: чи потрібен я їм чи ні, чи можу кудись піти в оренду? Час для цього - до 31 серпня

Зараз підтримую форму з дублем «Шахтаря», кожен день на тренуваннях. Я в формі, готовий в будь-який момент знятися і піти в команду, як тільки щось з'ясується. Інша справа - яка команда, оренда, оренда з правом викупу або продаж?

Читайте також: Гравець «Шахтаря» Караваєв шукає новий клуб

Чи хочуть мене відпускати в оренду з правом викупу? Це, скоріше, стосується зарубіжних командам, в Україні можна спокійно йти в оренду, адже зараз у нас мало хто робить трансфери за гроші. Звичайно, хотілося б грати там, де ставлять якісь завдання», - розповів Караваєв.

Нагадаємо, 25-річний Олександр Караваєв є гравцем «Шахтаря» з 2009 року, але найбільшу кількість матчів за сезон провів, перебуваючи в оренді в «Севастополі» і «Зорі». У луганському клубі півзахисник провів 91 матч і забив 20 м'ячів. Другу частину сезону 2016/17 хавбек грав в оренді в «Фенербахче», де не зміг закріпитися. У Туреччині Караваєв виходив на поле лише в шести матчах.