Гравець «Шахтаря» Караваєв шукає новий клуб

Гравець «Шахтаря» Караваєв шукає новий клуб

Укрінформ
Пріоритетний варіант – луганська «Зоря». 

Півзахисник донецького «Шахтаря» та збірної України Олександр Караваєв змушений шукати новий клуб. Про це він розповів сайту «Команда №1».

«Чекаю пропозицій, щоб продовжити кар'єру, оскільки «Шахтар», якому я належу, на мене не розраховує. Гірники знову відпускають мене в оренду. Правда, хочеться, щоб клуб, де я опинюся, мав право викупу. Я вже шість років бігаю по орендах, а мені вже 25, тому хочеться визначеності і, природно, стабільності.

Читайте також: Караваєв готовий повернутися в «Зорю»

Ще виступаючи в Туреччині, я не раз розмовляв з Юрієм Вернидубом (головний тренер «Зорі» - Укрінформ), з яким у мене хороші стосунки. Він за мене переживав, дуже хотів, щоб у мене все склалося в «Фенербахче». Втім, Юрій Миколайович дав зрозуміти, що не проти знову бачити мене в своєму розпорядженні, але знову ж таки - поки мені потрібно вирішити питання з «Шахтарем», - сказав Караваєв.

За словами Олександра Караваєва, до кінця поточного тижня він має вирішити де гратиме в новому чемпіонаті. Якщо не вийте працевлаштуватися в Україні, то гравець шукатиме варіанти за кордоном. Нагадаємо, що останні півроку Караваєв провів в оренді в турецькому «Фенербахче». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-