"Динамо" може оскаржити рішення ФФУ про проведення матчу в Маріуполі

Київський футбольний клуб "Динамо" заявив, що залишає за собою право оскаржити рішення ФФУ про проведення матчів УПЛ і Кубка України сезону 2017/18 в Маріуполі, яке було прийнято вчора, 17 серпня, Комітетом з питань стадіонів та безпеки проведення змагань.

"Ми вважаємо, що своїм рішенням члени відповідного комітету ФФУ, включаючи його голову Геннадія Прокоповича, а також президента ФФУ Андрія Павелка перебрали на себе всю повноту персональної відповідальності за проведення матчів чемпіонату, першостей всіх вікових категорій і Кубка України в Маріуполі.

Читайте також: ФФУ: поєдинок "Маріуполь" – "Динамо" відбудеться в Маріуполі

Ми шкодуємо, що Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ визнав можливим зібратися для вироблення, розгляду і затвердження такого важливого рішення вже після старту змагань, а не до їх початку. Причому змусили Федерацію до оприлюднення своєї офіційної позиції в цьому резонансному питанні - лише активна реакція ЗМІ та футбольної громадськості.

Після детального ознайомлення з документально оформленого рішення Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ ми залишаємо за собою право оскаржити його в передбачених футбольним регламентом апеляційних інстанціях - в тому випадку, якщо ФК "Динамо" вважає недостатніми аргументи, якими керувався комітет, приймаючи дане рішення", - повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо"

Заяву підписав віце-президент клубу Андрій Мадзяновський.

Читайте також: Мадзяновський: У Маріуполі команди грають на свій страх і ризик

Нагадаємо, що керівництво ФК "Динамо" (Київ) відмовляється проводити 27 серпня поєдинок 7-го туру Прем'єр-ліги у Маріуполі через відсутність письмових гарантій безпеки від МВС, СБУ і УДО.