Мбокані: Гра у нас не склалася з перших хвилин

Відео

Нападаючий київського футбольного клубу "Динамо" Дьємерсі Мбокані прокоментував поразку від швейцарського "Янг Бойз" в 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

"Ми сьогодні зіграли так собі, але будемо продовжувати старатися, і тепер зосередимося на матчах, які нам належить провести в Лізі Європи і чемпіонаті України.

Гра у нас не склалася з перших хвилин. Суперники спровокували пенальті, який я б не назвав безперечним, і після цього наша команда не змогла зібратися і сконцентруватися. А у "Янг Бойз" вже був у запасі гол на виїзді.

Я вигравав багато м'ячів, але чомусь на підборі не було наших гравців. Ми все це відпрацьовуємо на тренуваннях, але чомусь сьогодні це не вийшло, не втілилося у грі.

Наші гравці середини поля трохи підсіли, і тренер зробив правильні заміни. Але, на жаль, ми пропустили в кінці - таке трапляється", - цитує Мбокані офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: «Динамо» в Берні: сірість та безнадія

Нагадаємо, що столичне "Динамо" у матчі-відповіді проти "Янг Бойз" 2 серпня на арені "Стад-де-Свісс" поступилося з рахунком 0:2.

Відео кращих моментів: