Джошуа: Коли в бою з Кличком я опинився у нокдауні, навіть не бачив, що сталося

Чемпіон світу за версіями WBA, IBF та IBO у суперважкій вазі британський боксер Ентоні Джошуа, розповів про свій нокдауні у поєдинку проти Володимира Кличка, який відбувся 29 квітня, заявивши, що навіть не побачив удару правою від українця.

За словами британця, він завжди дуже цінував інтелект Володимира Кличка, але відчував, що "вуличний менталітет" допоможе здобути перемогу на "Вемблі", повідомляє Klitschko-brothers.com

"Він дуже розумний, у нього є наукова ступінь з філософії, але у нього немає таких навичок, як у мене, - зазначив Джошуа. - Щойно бій було зупинено, я посміхнувся і сказав собі: "Ти не можеш мене взяти". Але його удар правою, це було щось. Та навіть цього було недостатньо, аби перемогти мене. Цей удар звалив мене, але не переміг. Треба визнати, я навіть не бачив, що сталося. Це був "солодкий" удар".

Читайте також: Промоутер Кличка: Володимир ніяк не визначиться зі своїм боксерським майбутнім

Нагадаємо, у квітні нинішнього року Кличко програв Джошуа на лондонському стадіоні "Вемблі". Поєдинок завершився технічним нокаутом в одинадцятому раунді.

Найближчим часом Володимир прийме рішення про своє боксерське майбутнє та реванш із Джошуа. ЗМІ повідомляють, що такий поєдинок може відбутися у листопаді в Лас-Вегасі (США).