Промоутер Кличка: Володимир ніяк не визначиться зі своїм боксерським майбутнім

Промоутер Кличка: Володимир ніяк не визначиться зі своїм боксерським майбутнім

Укрінформ
Попри всі запевнення промоутера британського боксера- суперважкваговика Ентоні Джошуа Едді Гірна про те, що бій-реванш Джошуа з українцем Володимиром Кличком стає все ближчим і ближчим, насправді ніякого прогресу немає. Володимир ще не визначився зі своїм боксерським майбутнім.

Про це заявив виконавчий директор промоутерської компанії братів Кличків K2 Promotions Том Леффлер, повідомляє Boxingnews

"Володимир ще не прийняв рішення щодо реваншу. Особисто я хотів би побачити поєдинок кращих боксерів світу в Лас-Вегасі. З огляду на те, що у першому бою Володимир показав свій найкращий бокс за останні роки, думаю, він може виграти у матчі-реванші. Але не мені вирішувати, адже не мені діставати удари в обличчя від Ентоні Джошуа. Рішення прийматиме лише Володимир Кличко, і ми маємо поважати це рішення", - сказав Леффлер.

Він також зазначив, що питання боксерського майбутнього Кличка не пов'язане із грошима, а виключно - зі спортивною мотивацією.

Читайте також: Віце-президент Showtime: Про матч-реванш Джошуа - Кличко можуть оголосити зовсім скоро

"Володимир досяг у боксі всього, чого лише можна було досягти, його правління було другим за тривалістю після легендарного Джо Луїса, йому нічого нікому не потрібно доводити, - зазначив промоутер. - А що стосується грошей, то фінансово він теж повністю забезпечений. Тут питання не в грошах або у бажанні щось комусь довести, а в тому, чи є у Володимира спортивна мотивація знову стати найкращим. Я розмовляв з ним кілька разів, і він дійсно поки вагається щодо реваншу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-