Укрзалізниця запускає оновлений сайт для купівлі квитків

АТ «Укрзалізниця» оновила сервіс для купівлі квитків, розширивши його функціонал.

Про це пресслужба УЗ повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Для пасажирів, які звикли купувати квитки через сайт, запустили оновлений продукт. Відтепер у вебверсії сервісу для купівлі квитків доступний розширений та зручний функціонал, включно з верифікацією акаунтів через Дія.Підпис», - зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Зазначається, що сайт розроблений за підтримки MasterСard та побудований за допомогою сучасних дизайнерських та ІТ-рішень. Він запущений у бета-режимі та має такі функції: купівля квитків на будь-який поїзд, у тому числі на поїзди Київ - Варшава та Київ - Відень після верифікації акаунту через Дія.Підпис; повернення квитків на міжнародні рейси; придбання квитків у жіночі купе.

Читайте також: Укрзалізниця запускає в роботу єдине цифрове вікно для вантажовласників

Також на новому ресурсі доступна опція безготівкової оплати квитків за допомогою Apple Pay та Google Pay та багато іншого.

В Укрзалізниці додали, що перехід на новий ресурс буде здійснюватися поступово, але він уже доступний за посиланням booking-new.uz.gov.ua.

Як повідомлялося, АТ «Укрзалізниця» фіксує збільшення попиту на рейс між Австрією та Україною після відкриття продажу квитків у застосунку перевізника.

Фото: Unsplash