ЗСУ отримали перші поставки харчування за договорами Державного оператора тилу

Збройні сили України цього тижня отримали перші поставки харчування за договорами Державного оператора тилу (ДОТ).

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі ДОТ.

«Цього тижня відбулися перші поставки харчування від постачальників, законтрактованих Державним оператором тилу на 2 квартал. Перші 300 фур уже відправились у військові частини по всій Україні», - поінформували в пресслужбі.

В ДОТ також зазначили, що подальші поставки відбуватимуться регулярно, раз на тиждень згідно з отриманими ДОТ заявками від військових частин.

«Відтак, якість продуктів контролюватиметься поетапно, зокрема, під час проведення аудитів командою ДОТ на складах постачальників, а також безпосередньо при прийманні товару військовими», - запевнили в ДОТ.

Читайте також: Харчування військових: у Міноборони планують відмовитися від консервів у сухпайках

В пресслужбі також наголосили, що для Державного оператора тилу залишається принципово важливим дотримання високих стандартів якості харчової продукції та системного забезпечення ЗСУ.

Як повідомлялось, напередодні Державний оператор тилу уклав договори з постачальниками для забезпечення ЗСУ харчуванням по 13 секторам, які охоплюють всі підконтрольні області України. Зокрема, було законтрактовано договори з такими постачальниками: «Черкаський м'ясокомбінат», «Буський консервний завод», «Твій Хліб», «Фуд Гранд», «Юг Прод Торг».

Фото: mil.gov.ua