В Україні працює бригада з 20 іноземних лікарів, сьогодні доєднаються фахівці з Ізраїлю

Спеціалісти з Ізраїлю залучатимуться до медичної системи України.

Про це сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні лікарі є, лікарі залишились, залишились медичні сестри, залишились молодші медичні працівники, які рятують українців. Приїжджають в Україну і іноземні фахівці, які допомагають нам підміняти наших спеціалістів. Лікарі, як і звичайні люди, вони не роботи, не можуть працювати 24/7, і також потребують відпочинку. Зараз вже бригада з 20 іноземних лікарів працює, сьогодні ще доєднуються спеціалісти з Ізраїлю. Буквально у другій половині дня у нас буде з ними зустріч, будемо обговорювати найкраще та найбільш доцільне місце їх залучення сьогодні в нашу медичну систему», - сказав Ляшко.

Він зазначив, що по Україні також наразі розгортаються додаткові госпіталі.

Як повідомлялося, президент рф Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.