Семеро затриманих, 22 підозри: ДБР відзвітувало про роботу за тиждень

Відео

Протягом другого тижня березня слідчі Держбюро розслідувань затримали сімох осіб, ще 22 отримали повідомлення про підозру.

Як передає Укрінформ, про це ДБР повідомляє у Фейсбуку.

Зокрема, затримано: посадовця Архітектурно-планувального бюро Львівщини на вимаганні 15 тис. доларів США; керівника одного з департаментів АТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України” під час одержання 35 тис. доларів США за подальше перебування директора однієї з філій на посаді.

Також за другий тиждень березня слідчі ДБР повідомили про підозру 22 особам. У тому числі - ексначальнику інженерної служби військової частини, який не огородив протитанкові міни, через що загинули троє військовослужбовців під час переходу на іншу позицію; п’ятьом особам, серед яких поліцейські, котрі видавали дозволи на вогнепальну зброю за гроші; одному з керівників Подільського прикордонного загону, який вимагав гроші за безперешкодне переміщення вантажу в межах прикордонної зони.

Читайте також: ДБР завершило слідство щодо привласнення мільйонів на будівництві казарм

Окрім того, як зазначається, слідчі ДБР направили до суду 16 обвинувальних актів. У тому числі щодо власника підприємства, який заволодів майже 5 млн грн, що призначалися на будівництво казарм.