Супрун розповіла, що Єрмак запрошував її долучитися до Нацради реформ

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак пропонував колишній в.о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун долучитись до Національної ради реформ - однак без уточнення умов участі.

Про це у Facebook повідомила Уляна Супрун.

"Під час зустрічі Єрмак озвучив бажання (своє і начебто Президента також), аби я долучилася до Національної ради реформ", - написала колишня в.о. міністра охорони здоров'я.

Вона зазначила, що запитання про роль у цій структурі керівник ОП переадресував до заступника голови виконавчого комітету Національної ради реформ Олександра Ольшанського.

"На запитання про плани щодо реформ, та на яких сферах вони будуть зосереджені - відповіді не було. На запитання про структуру, функціонал, повноваження виконавчого комітету та плану щодо побудови роботи - відповіді не було", - написала Супрун.

За її словами, на 10-й хвилині зустрічі Єрмаку треба було прийняти “важливий дзвінок", після якого він уже не повернувся, при цьому сама зустріч почалася із запізненням на пів години.

Читайте також: Українці можуть залишитися без вакцин та ліків - Супрун

Супрун припустила, що цю зустріч, яка пройшла 19 травня, організували "скоріше через чиєсь доручення і для галочки”. "Виглядає так, що все було зроблено для того, щоб згодом можна було стверджувати, що Уляні Супрун пропонували, але вона не захотіла", - зауважила колишня в.о. міністра охорони здоров'я.