Прикордонники не підтверджують затримання ексдружини Князєва в Польщі

Прикордонники поки не підтвердили інформацію, що однією із затриманих польськими митниками при перетині кордону України з великою кількістю незадекларованих євро виявилася колишня дружина глави Нацполіції Сергія Князєва – Вікторія.

Про це поінформував кореспондента Укрінформу речник ДПСУ Андрій Демченко.

"Ми не можемо підтвердити чи спростувати цю інформацію, бо польська сторона нам нічого не повідомляла про будь-яке затримання громадян України зі значною кількістю грошей", - сказав він.

Як повідомляли ЗМІ, 22 вересня польські митники на автопереході «Хребенне — Рава-Руська» затримали ексдружину високопосадовця Нацполіції України, та ще двох громадян України, та одного громадянина Хорватії. Вони їхали з України до Польщі на автомобілі Mercedes. Причина затримання — недекларування 650 тис. євро.

Колишній нардеп Сергій Лещенко у Теlеgrаm повідомив, що із власних джерел йому стало відомо, що в інциденті, який стався 22 вересня, фігурує дружина Князєва.

ЗМІ повідомляють, що, крім колишньої дружини Князєва, в автомобілі перебували Вадим Каган, Андрій Посметюк, Боян Малик (громадянин Хорватії).

Читайте також: Контрабанда бурштину: у Польщі затримали українців, які назвалися працівниками спецслужб

Князєва була за кермом.

Вікторія є колишньою дружиною глави Нацполіції, оскільки на сьогодні вони розлучені. При цьому, за даними ЗМІ, Князєві досі проживають разом.