Здоров’я, спорт і шкільне харчування: Олена Зеленська розповіла про пріоритети своєї діяльності

Дружина Президента України Олена Зеленська у рамках 16-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) відвідала панельну дискусію та зустрілася з молодими лідерами, які були запрошені на форум.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

Зазначається, що молоді лідери цікавилися планами Олени Зеленської у статусі дружини Президента. Перша леді розповіла, що нині розробляється стратегія дій та ініціатив. За її словами, вже виокремлено низку напрямів роботи, зокрема, це – здоров’я майбутніх поколінь, що включає пренатальну сферу, шкільне харчування, фізичне виховання та активність дітей.

Крім того, першу леді цікавить підтримка спорту – олімпійського та паралімпійського, а також проекти культурної дипломатії.

"Настав час діяти. Вже декілька місяців я виконую низку представницьких функцій, а зараз маю на меті обрати для себе гуманітарні місії, які мені близькі", – зазначила вона.

Молодь також цікавилася, чи радиться Зеленський з дружиною щодо робочих питань і рішень, а також чи погоджується перша леді з твердженням, що за кожним сильним чоловіком стоїть не менш сильна жінка.

Читайте також: Зеленський каже, що радиться з дружиною зі складних питань

Олена Зеленська зазначила, що намагається підтримувати й допомагати чоловікові, який для неї не лише кохана людина, а й найкращий друг.

Як повідомляв Укрінформ, XVI Щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" проходить з 12 по 14 вересня 2019 року в Києві. Понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн беруть участь у конференції, організованій Ялтинською європейською стратегією (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

Фото: president.gov.ua