Зеленський каже, що радиться з дружиною зі складних питань

Зеленський каже, що радиться з дружиною зі складних питань

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою радиться з дуже складних питань та став ближчим зі своїми батьками після виборів.

Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу “1+1”, яке дав колезі-актору по серіалу “Слуга народу” Станіславу Боклану, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я раджуся з нею, скажу відверто, по дуже складаних питаннях, тому що у неї дуже твереза думка. Завжди кожній людині потрібні люди, які кажуть правду”, - розповів Зеленський.

Водночас він висловив думку, що дружині Олені після його обрання президентом складно й дискомфортно, коли про неї говорять, навіть якщо і щось хороше.

“Вона дуже відповідальна людина. Мені здається, навіть більше відповідальна за мене, тому що кожну деталь розбирає”, - зазначив глава держави.

Крім того, Зеленський зауважив, що після виборів став ближчим з батьками, особливо з татом.

“Мама як дзвонила мені три рази на день, так це і відбувається”, - підкреслив він та додав, що з батьком почав говорити більше.

У свою чергу, Олена Зеленська в інтерв’ю запевнила, що намагатиметься справлятися з роллю першої леді якнайкраще і розповіла, що перебуває на етапі розроблення програми своєї діяльності.

Читайте також: Олена Зеленська відвідала табір "Артек" під Києвом

“Є такі виклики, коли я повинна виходити зі своєї зони комфорту, повинна розуміти, що спілкування, вихід у люди, як то кажуть, - це необхідна складова статусу дружини Президента. Я намагатимуся робити це якнайкраще. Зараз в процесі розробки своєї програми. Будемо робити щось дійсно корисне для суспільства”, - поділилася дружина Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-