У "Борисполі" транслювали ролик з Україною без Криму - поліція відкрила справу

Фото

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом розповсюдження відеоролика із зображенням України без Криму у притміщенні аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«Учора, 29 квітня, до поліції звернувся один з пасажирів аеропорту «Бориспіль». Він повідомив, що у приміщенні аеропорту транслюють відеоролик, в якому Україна відображена без АР Крим», - поінформували в поліції.

Зазначається, що за цим фактом слідчим відділом відділення аеропорту «Бориспіль» було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

"Поліцейські документують факт розповсюдження незаконного відеоконтенту та опитують працівників аеропорту, встановлюють осіб, які монтували та надали проморолик для розміщення. Попередньо встановлено, що лист з пропозицією про розміщення відеоконтенту надійшов до підприємства з Міністерства інформаційної політики", - додали у поліції.

Читайте також: Бориспільський експрес встановив рекорд

Наразі встановлюються всі обставини події, проводяться першочергові слідчі дії. Поліцейські збирають доказову базу для оголошення підозри особам, які замовили та створили даний відеопродукт.