Геращенко підготує депутатські запити до поліції на "євробляхерів"

Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко має намір підготувати депутатські запити до правоохоронних органів щодо притягнення до відповідальності власників автомобілів з єврономерами, які блокували перетин кордону.

Про це вона написала у Facebook, обурена діями «євробляхерів», через протести яких на кордоні застрягли три автобуси з дітьми.

«Коли банда Януковича побила студентів - ми дали гідну відсіч. Коли гопники на нерозмитнених машинах блокують пункти перетину кордону і знущаються над дітьми - їм можна, бо «життя важке»? Де поліція? Чому ці люди, які порушують українське законодавство, ще не притягнуті до відповідальності? Підготую депутатські запити», - заявила вона.

Читайте також: Харківська "Авто Євро Сила" попередила про провокації на КПП "Гоптівка"

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада власники автомобілів з іноземною реєстрацією почали блокувати пункти пропуску на західній ділянці кордону.

За даними ДПСУ, ускладнений рух було зафіксовано на напрямку пунктів пропуску "Устилуг", "Рава-Руська", "Ягодин", "Малий Березний", "Грушів", "Шегині" і "Краківець".