НАЗК проведе повну перевірку декларації директора Держбюро

НАЗК розпочало повну перевірку декларації директора Державного бюро розслідувань Романа Труби.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"До Національного агентства надійшов лист від Прокуратури міста Києва щодо відображення недостовірних відомостей у декларації за 2017 рік, поданій Трубою Романом Михайловичем, директором Державного бюро розслідувань, який є особою, яка займає відповідальне та особливо відповідальне становище. Таким чином, зазначена декларація підлягає повній перевірці", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, Національне агентство розпочне повну перевірку декларації за 2017 рік, поданої Михайлом Новіковим, завідувачем сектору контролю за обігом марок акцизного податку Головного управління ДФС у Вінницькій області. Також прийнято рішення про повну перевірку декларації за 2016 рік, поданої Михайлом Думіхом, тимчасово виконуючим обов’язки директора Державного підприємства "Санаторій "Збруч".

Читайте також: НАЗК тестує автоматизовану перевірку декларацій

"Продовжено термін повної перевірки е-декларацій, які були подані Геннадієм Молібогою, суддею Дружківського міського суду Донецької області, за 2015 рік (виправленої), а також за 2016 та 2017 роки на додаткові 30 календарних днів", - повідомили в агентстві.

У НАЗК також нагадали, що проведення повних перевірок розпочинається за інформацією, яка була отримана від фізичних чи юридичних осіб, державних органів влади в листах, зверненнях чи скаргах, "у яких були наведені факти про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей, котрі стосувались конкретного суб’єкта декларування та містили фактичні дані або твердження, що можуть бути перевірені".