Адвокат заявляє, що родині Ноздровських не повідомили час засідання суду

Шевченківський суд міста Києва розглядатиме справу про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської 18 жовтня о 15:10.

Відповідне оголошення розмістила прес-служба суду у Facebook.

"На розгляді Шевченківського районного суду м. Києва перебуває кримінальне провадження за обвинуваченням Россошанського Ю.В. у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого п.6 ч.2 ст.115 КК України. Підготовче судове засідання у кримінальному провадженні призначено на 18.10.2018 о 15 год. 10 хв. у приміщенні Шевченківського районного суду міста Києва", - йдеться у повідомленні.

Водночас адвокат родини Ноздровської Олександр Панченко повідомив кореспонденту Укрінформу, що працівники суду не повідомили належним чином щодо проведення засідання.

"Нас ніхто не попереджав про це. Хоча всі телефони вказані і я там з самого початку цієї справи. Без потерпілих не може відбутись засідання", - зазначив він.

Читайте також: Вбивство Ноздровської: стало відомо, який суд розглядатиме справу

Раніше справу про вбивство юриста Ірини Ноздровської передали на розгляд Шевченківського районного суду міста Києва з Ірпінського міського суду Київської області.

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юриста Ірини Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Він є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.