Порошенко сказав, що є найважливішою перемогою для українського військового

Фото

Участь у заходах на кшталт змагань зі спортивної риболовлі, які відбулися напередодні під Києвом, допомагають ветеранам АТО адаптуватися до мирного життя та зберегти сім'ю.

Таку думку висловив Президент Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

"Дуже важливо, щоб повернувшись, наші хлопці швидко адаптувалися і не несли війну з собою, в свої родини. Саме такий захід, який об'єднує сім'ї, відбувся вчора під Києвом. Національна рада спортивної реабілітації захисників України зібрала разом родини ветеранів АТО на змаганнях зі спортивної риболовлі", - написав глава держави.

За його словами, такі проекти спортивної реабілітації швидко допомагають ветерану пройти психологічні кордони та стіни у спілкуванні, з якими непросто адаптуватись до мирного життя.

Читайте також: Ветерани АТО провели спільне тренування з марафонцями збірної України

Порошенко зауважив, що це є велика перемога, коли військові, повернувшись до мирного життя, опановують нові професії, започатковують власну справу чи професійно займаються спортом. "Але найважливіша перемога - збереження сім'ї", - наголосив Президент.

Він додав: "Радий, що поспілкувалися та відчули підтримку одне одного і своїх близьких. Пишаюся вами, хлопці. Переконаний, все у вас буде добре!"

Як повідомляється на сайті Нацради спортивної реабілітації захисників України, відкриті змагання зі спортивної рибалки серед учасників бойових дій та їх родин відбулися 4 серпня у смт Гостомель Київської області.