Напад на Найєма: четвертого підозрюваного оголосили у розшук

Київська прокуратура отримала дозвіл на затримання та оголосила у розшук четвертого підозрюваного у нападі на нардепа Мустафу Найєма.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва у Facebook.

"Київська прокуратура звернулася до суду із клопотанням про надання дозволу на затримання чоловіка, який підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень народному депутату України Мустафі-Масі Найєму, з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Як занвчається, 2 травня суддя Шевченківського районного суду задовольнив вказане клопотання у повному обсязі.

Крім того, у зв’язку з переховуванням підозрюваного, його оголосили у розшук. Дії нападника кваліфіковано за статтею “Хуліганство” та “Умисне нанесення середньої тяжкості тілесне пошкодження”.

Читайте також: Стан Найєма після нападу погіршується – брат

30 квітня в центрі Києва народний депутат від БПП Мустафа Найєм постраждав у результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами було направлено до відділення швидкої допомоги.

Поліція встановила, що парламентарій їхав у власному автомобілі у напрямку Бессарабської площі, коли його підрізав "Мерседес". Почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один з незнайомців ударив народного депутата в обличчя. Зловмисники з місця події втекли. Для розшуку нападників було введено план "перехоплення", автомобіль знайдено і затримано трьох людей.

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальні провадження за статтями "хуліганство" та "умисне тілесне пошкодження середнього ступеня".