Рух "Традиція і Порядок" приєднується до блокади російських дипустанов

До блокади у неділю російских дипломатичних установ приєднується рух "Традиція і Порядок" - з вимогою звільнити українських політв'язнів у РФ та недопустити проведення російських виборів в Україні.

Про це повідомляється на сторінці руху у Facebook.

"Традиція і Порядок" приєднується до вимог - звільнити українських політичних в'язнів у РФ та не допустити проведення російських виборів в Україні 18-го березня шляхом блокади російських дипломатичних відомств. Головний ворог України - це окупаційні війська, проросійські сили або ті, хто так чи інакше пропаганду в Україні "мир", що без перемоги можливий лише шляхом капітуляції", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, початок блокади о 8:00 біля всіх дипустанов в Україні - Києві, Харкові, Одесі, Львові. Тривалість - 12 годин (до закриття виборчих дільниць). 

"Нехай світ побачить, що все українське суспільство не приймає умов, які нав'язує імперіалістична Росія", - зазначили активісти.

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня відбудуться вибори президента РФ.

Три українські націоналістичні організації - ВО "Свобода", "Національний корпус" та "Правий сектор" - заявили про намір заблокувати 18 березня дипломатичні установи РФ у Києві, Харкові, Одесі та Львові, щоб не допустити голосування на виборах президента РФ на території України.

Читайте також: "Вибори" Путіна: диппредставництва РФ в Україні взяли під посилену охорону

Також ГО "Національні дружини" повідомили, що приєднаються до "Національного корпусу" під час проведення акції під дипломатичним представництвом Російської Федерації у Києві у день виборів президента РФ 18 березня.

Акцію "Народне припинення дипломатичних стосунків з агресором" біля консульського відділу посольства РФ в Україні проведуть активісти за ініціативи Добровольчого Руху ОУН, Комітету визволення політв'язнів, Чорного Комітету, Коаліції учасників Помаранчевої революції.