Адвокати сім'ї Ноздровської мають сумніви щодо версії поліції

Захисники сім'ї вбитої Ірини Ноздровської заявили, що мають сумніви щодо правдивості оголошеної слідством версії стосовно причетності до цього убивства. 

Про це зазначили в коментарі телеканалу "112.Україна" адвокати Таміла Ульянова і Олександр Панченко.

"На сьогодні в нас є великі сумніви у версії, яка оголошена слідством, депутатами, експертами, тому що нас, як представників потерпілої, не допустили до матеріалів кримінального провадження. У нас є сумніви. Ми бачимо суперечності з тих фактів, які висловлюють у ЗМІ, які представили правоохоронні органи", - зазначила Ульянова.

Вона додала, що версія слідства не збігається з тими фактами, які відомі адвокатам. "Ми не можемо її виключати (версію слідства - ред.), але з тієї інформації, якою володіємо ми і яку зараз надає в ЗМІ поліція, вона не укладається. Є інші підозрювані", - сказала адвокат.

При цьому вона зазначила, що наразі не може озвучувати свої припущення, оскільки невідомо, чи поліція відпрацювала певних людей у ході слідства.

У свою чергу адвокат Панченко заявив, що наразі робиться усе для усунення захисників родини Ноздровської від матеріалів досудового розслідування.

"Завжди потерпілі співпрацювали з органами досудового розслідування. У нашому випадку під час спілкування з органом досудового розслідування ми вказали, що будемо підтримувати державне обвинувачення у тому випадку, коли будемо впевнені, що особа вчинила вбивство. Після цього до нас почалося незрозуміле ставлення. У нас є дуже багато запитань до органу досудового розслідування, які не вкладаються у ту версію, яка зазначається органом досудового розслідування, і є певні сумніви відносно особи, яку хочуть виставити як убивцю. Ми не впевнені", - сказав він.

Читайте також: Робота у справі Ноздровської триває 24 години на добу - МВС

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської. Відомо, що раніше Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку в селі Демидів 30 вересня 2015 року збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

8 січня правоохоронці затримали та оголосили підозру підозрюваному у вбивстві юриста Ірини Ноздровської.

У поліції поки не називають імені затриманого. При цьому, за даними джерел, підозрюваним у вбивстві Ірини Ноздровської є Юрій Россошанський – батько Дмитра Россошанського, який на смерть збив на автомобілі сестру Ірини Світлану Сапатинську.