Вбивство Ноздровської: Аваков сказав, коли розкриють усі деталі

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підтвердив, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві адвоката Ірини Ноздровської, і відзначив, що деталі будуть оприлюднені у вівторок.

Про це Аваков повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Так, поліція затримала підозрюваного в убивстві Ноздровської. Докази більш, ніж вагомі. Не потрібно домислів - інформація буде повністю розкрита після закінчення слідчих дій, що тривають - завтра. Поліцейським дякую за службу!", - написав Аваков.

Читайте також: Геращенко назвав мотив убивства Ноздровської

Раніше в понеділок журналіст Айдер Муждабаєв повідомив на своїй сторінці у Facebook неофіційну інформацію про те, що слідство вже встановило вбивцю Ноздровської, яким виявився близький родич злочинця, який раніше на автомобілі збив її сестру.

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської. Відомо, що раніше Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку в селі Демидів 30 вересня 2015 року збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.