Вбивство Ноздровської: поліція відтворила її маршрут та має чотири версії

Поліція продовжує відпрацьовувати 4 версії вбивства юриста Ірини Ноздровської, до розслідування залучено 300 працівників Національної поліції.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, повідомляє прес-служба МВС.

«Робота над розслідуванням вбивства Ірини Ноздровської триває, незважаючи на різдвяні свята, та знаходиться на моєму особистому контролі. 300 працівників Нацполіції залучені до розслідування цієї справи», - зазначив Яровий.

У свою чергу перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін поінформував, що поліція відпрацьовує 4 версії вбивства.

«Станом на сьогодні ми вже повністю відтворили маршрут Ірини від місця її роботи в Києві до станції метро «Героїв Дніпра» та частково до села Демидів, де мешкала потерпіла. Процес встановлення свідків триває», - підкреслив Аброськін.

Читайте також: Вбивство Ноздровської: у поліції отримали “конструктивні поради”

Він додав, що наразі у поліції вже є певні результати слідчо-оперативних заходів, «проте громадськість буде повідомлена про них лише по їх повному закінченню».

«Ми ще раз звертаємося до громадян, які, можливо, стали свідками даного злочину чи володіють грунтовною інформацією, що могла б допомогти слідству у розкритті вбивства Ірини Ноздровської - зателефонуйте нам. Ми досі не отримали жодного дзвінка, а отримуємо лише критику з боку суспільства», - наголосив перший заступник голови Нацполіції.

Як повідомлялося, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської із колото-різаними ранами на шиї.

Слідство розглядає як основні версії злочину вбивство у зв'язку зі справою Дмитра Россошанського, вбивство через професійну діяльність і побутовий конфлікт.

Раніше Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатинської, яку в с.Демидів 30 вересня 2015 року збив на смерть племінник на той час голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.