Вбивство Ноздровської: у поліції  отримали “конструктивні поради”

Вбивство Ноздровської: у поліції отримали “конструктивні поради”

Укрінформ
Працівники поліцї продовжують активну роботу щодо встановлення обставин, ймовірних свідків та вбивці юристки Ірини Ноздровської.

Про це повідомив заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Тільки що у Вишгородському відділу поліції закінчили чергове заслуховання результатів роботи слідчо-оперативної групи за фактом вбивства Ірини Ноздровської. Також поспілкувалися з експертом-кримінологом Anna Maliar. Намагались відповісти на питання Ганни настільки, наскільки це було можливо, не розголошуючи таємниці слідства. Також отримали конструктивні поради, які візьмемо до роботи", - написав він.

Аброськін зазначив, що незважаючи на свята, працівники поліції продовжують активні розшукові заходи задля встановлення обставин вбивства, ймовірних свідків та особи, яка скоїла злочин. "Ми не можемо втрачати час", - наголосив він.

Читайте також: Підозрюваного у вбивстві сестри Ноздровської можуть амністувати – депутат

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року в Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці і юриста Ірини Ноздровської із колото-різаними ранами на шиї.

Слідство розглядає три версії злочину: вбивство у зв'язку зі справою Дмитра Россошанського, вбивство через професійну діяльність і побутовий конфлікт.

Раніше Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатинської, яку в с.Демидів 30 вересня 2015 року збив на смерть племінник на той час голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-