Цілі Східного партнерства і план розвитку стратегічних комунікацій збігаються - Біденко

Цілі Східного партнерства до 2020 року збігаються з Планом діяльності Міністерства інформаційної політики в частині розвитку стратегічних комунікацій.

На цьому наголосив  державний секретар міністерства Артем Біденко під час щорічної конференції Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства, що 3-4 жовтня проходить у Києві, повідомляє прес-служба МІП.

«Цілі Східного партнерства до 2020 року - це приклад якісної роботи цілої команди громадських експертів. Для нас це тим більш важливо, оскільки задачі збігаються з Планом діяльності міністерства: розвиток стратегічних комунікацій, незалежних медіа, підтримка журналістів», - сказав Біденко, заслухавши презентацію експертної оцінки Спільного робочого документу «Східне Партнерство – 20 очікуваних досягнень до 2020 р.: фокусуючись на головних пріоритетах та реальних результатах».

Читайте також: У МІП сказали, які можливості відкриває стратегія реінтеграції Донбасу

Крім того, держсекретар розповів про роботу МІП у напрямку розвитку стратегічних комунікацій відповідно до Доктрини інформаційної безпеки України.

Організатор заходу - Українська національна платформа, утворена з організацій громадянського суспільства з країн Східного Партнерства, країн-членів ЄС, європейських та міжнародних мереж. 

Конференція відбувається за підтримки проекту «Громадська синергія», що фінансується Європейським Союзом та виконується Міжнародним фондом «Відродження».